Στους 39 οι νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά


Τουλάχιστον 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση οδογέφυρας στη Γένοβα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία αφού τα σωστικά συνεργεία εργάζονταν όλη τη νύχτα αναζητώντας επιζώντες μέσα στα χαλάσματα.

Σύμφωνα με την Νομαρχία, ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται σε 39, εκ των οποίων οι 5 δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.
Μεταξύ των θυμάτων είναι και τρία παιδιά, ηλικίας 8, 13 και 13 ετών
Μεταξύ των θυμάτων είναι και τρία παιδιά. Ένα 8χρονο αγόρι και δύο έφηβοι ηλικίας 12 και 13 ετών.
Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός των τραυματιών που έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία ανέρχεται στους 16, με τους 12 να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Άλλοι 12 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στα νοσοκομεία
Τρεις αγνοούνται επισήμως μεταξύ των οποίων και ένας Χιλιανός πολίτης.
Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Οι έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων συνεχίστηκαν όλο το βράδυ και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.
Οι ομάδες των πυροσβεστών συνεργάστηκαν και στις δύο πλευρές του ποταμού Πολτσεβέρα, όπου βρίσκονται πολλά συντρίμμια. Προς το παρόν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες στους δύο από τους τρεις τομείς της έρευνας: η αριστερή πλευρά του ποταμού, όπου βρίσκονται τα ερείπια του Amiu – της περιβαλλοντικής εταιρείας του δήμου της Γένοβας και εκείνης που βρίσκεται στο κέντρο του ποταμού, όπου υπάρχουν αρκετά βαρέα οχήματα και αυτοκίνητα που συνεθλίβησαν από ένα τεράστιο κομμάτι γέφυρα που κατέπεσε επάνω τους.
Η έρευνα συνεχίζεται πλέον στην περιοχή του σιδηρόδρομου, κατά μήκος της δεξιάς πλευράς του ποταμού: εκεί οι πυροσβέστες σκάβουν ανάμεσα στα ερείπια του πυλώνα της γέφυρας, όπου κάτω από ένα τμήμα της γέφυρας που κατέπεσε έχει δημιουργηθεί ένα είδος κρατήρα με αρκετά αυτοκίνητα ακόμη μέσα.
Φωτογραφίες: AP

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!