Διήμερο αφιέρωμα «Πατρίδας Αρωθυμία» Μνήμες του Πόντου στο Δήμο Παύλου Μελά (17, 18 Σεπτεμβρίου)

Συνεχίζονται  οι εκδηλώσεις «Σεπτέμβριος όπως … Πολιτισμός» που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά με το διήμερο «Πατρίδας Αρωθυμία» Μνήμες του Πόντου στο Ανοιχτό θέατρο της Κρύας Βρύσης στην Πολίχνη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.  

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Παιδείας Ιωσήφ Αράπογλου, σας προσκαλούν τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30, για να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα του Δήμου στον Ευστάθιο Πελαγίδη, Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Παιδαγωγική Σχολή της Φλώρινας.
Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τον Στέλιο Χαλκίδη και την ορχήστρα του.

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018ώρα 20.30ο Δήμος Παύλου Μελά θα φιλοξενήσει την πρωτότυπη ποντιακή επιθεώρηση «Ζωή και κότα με χαβίτς και με κορκότα» των Δημήτρη Πιπερίδη και Κώστα Βαμβακίδησε σκηνοθεσία Γιάννη Μποσταντζόγλου (Μποστ), με τη συμμετοχή της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης. Οι συντελεστές υπόσχονται άφθονο γέλιο, τηρώντας παράλληλα τις παραδόσεις της ποντιακής κουλτούρας. Η σκηνή θα τους χωρέσει όλους, ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές, σε ένα ταξίδι στον Πόντο που πονά μέσα στις χαρές του.
Παίζουν: Τάκης Βαμβακίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Έρρικα Νικολαΐδου, Στέλλα Θεοχαρίδου.
Στη λύρα ο Δημήτρης Πιπερίδης. Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!