20ο Ενημερωτικό του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά


20ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
              του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά
             
            Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
σας στέλνω ενημερωτικό από τις 2   τελευταίες  συνεδριάσεις
(13και14-09-2018)  του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ   ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Ø   Στη συνεδρίαση που έγινε στις 13/9/2018  έγιναν οι τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων. Οι πίνακες των τοποθετήσεων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης (https://srv-dide-v.thess.sch.gr/portal/mainmenu-179/8645-pinaka-topothetisis-leitourgika-yperarithmon-ekpaideftikon-enstaseis) .Καταψήφισα τους πίνακες των τοποθετήσεων των λειτουργικά υπεράριθμων, διότι δεν είναι γνωστός ο αριθμός των τμημάτων. Συγκεκριμμένα,υπάρχουν ολγομελή που υπολογίσθηκαν χωρίς να έχουν εγκριθεί,υπάρχουν άλλα για τα οποία αναμένεται η έγκρισή τους αλλά δεν υπολογίσθηκαν.Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι, κάποιοι εκπαιδευτικοί να είναι υπεράριθμοι και να μην έχουν ορισθεί ως υπεράριθμοι και κάποιοι άλλοι να έχουν ορισθεί χωρίς ενδεχομένως να είναι. Επίσης είναι σε εκκρεμότητα τα τμήματα μαθημάτων επιλογής στα ΓΕΛ και δημιουργείται στρεβλή εικόνα στα κενά-πλεονάσματα.

Ø   Ορίσθηκαν τα επικαιροποιημένα κενά των τμημάτων ένταξης.Τα κενά ήταν πλήρως αιτιολογημένα και εγκεκριμμένα από τους συλλόγους διδασκόντων και στα κενά αυτά κλήθηκαν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να κάνουν τελική δήλωση τοποθέτησης.

Ø   Στις 14/9/2018 έγιναν οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών ειδικής αγωγής στα τμήματα ένταξης.Ο πίνακας των τοποθετήσεων είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης (  https://srv-dide-v.thess.sch.gr/portal/mainmenu-179/8647-tropopoiisi-topothetisis-anapliroton-smeae-pe02-pe03-pe04 )

Ø   Ξεκίνησε η διαδικασία μετατροπής των συμβάσεων των αναπληρωτών της παράλληλης στήριξης, μειωμένου ωραρίου , σε πλήρους ωραρίου. Έχουν σταλεί οι σχετικές προτάσεις και αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας σύντομα.






η επόμενη Συνεδρίαση του 
 ΠΥΣΔΕ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ορίσθηκε την Δευτέρα  14-09-2018  ΩΡΑ 10.30
                     
Θέμα ημερήσιας διάταξης
Θέμα 1ο:  Γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου  με αμοιβή.
Θέμα 2o:  Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών
Θέμα 3ο: Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού που αφορά σε απαλλαγή από  τα καθήκοντα Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης
Θέμα 4ο:  Εξέταση αιτήσεων-ενστάσεων εκπαιδευτικών
Θέμα 5ο: Υπολογισμός λειτουργικών κενών του διδακτικού προσωπικού των σχολικών μονάδων, κατά κλάδο και ειδικότητα, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης για το διδακτικό έτος 2018-2019, έπειτα από τις αποσπάσεις των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών



Με εκτίμηση
Βαγγέλης  ( Άκης)  Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
                                                6974320189-6949565208           
Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο
των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
ΣΥΝΕΚ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ    16-09-2018


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!