Δέχθηκε επίθεση πριν πάει στη συναυλία για τον Φύσσα


Ένας 28χρονος δέχθηκε επίθεση από άλλα δύο άτομα το Σάββατο, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στο Πέραμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 6:30 το απόγευμα, δύο άγνωστοι πλησίασαν τον 28χρονο, με τον οποίο αρχικά υπήρξε έντονη λεκτική διαμάχη. Ακολούθησε συμπλοκή, με τον νεαρό να τραυματίζεται ελαφρά και να μεταφέρεται στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Μετά τη συμπλοκή, τα άλλα δύο άτομα εξαφανίστηκαν.
Ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στην «Εφ.Συν.» επιβεβαίωσε το περιστατικό. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, ο νεαρός, κάτοικος Σαλαμίνας, βρισκόταν στην αφετηρία των λεωφορείων στο Πέραμα προκειμένου να πάει στη συναυλία που γίνεται στο χώρο των Λιπασμάτων για τον Παύλο Φύσσα.
Ξαφνικά -συνέχισε ο κ. Λαγουδάκης- του επιτέθηκαν δυο άτομα και άρχισαν να τον χτυπάνε σε όλο του το κορμί αλλά περισσότερο στο πρόσωπο. Σύμφωνα πάντως με την πληροφόρηση του δημάρχου τα περισσότερα χτυπήματα τα έχει δεχτεί στο πρόσωπο. Οι δράστες εξαφανίστηκαν.
Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Είναι βαθύτατα γελασμένοι οι απόγονοι του Χίτλερ αν νομίζουν ότι θα εκφοβίσουν και θα τρομοκρατήσουν όσους αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία».

Το περιστατικό ερευνάται από την Ασφάλεια.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!