Η δημοτική παράταξη «Αλλάζω την πόλη μου» υποδέχεται τους πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά στα νέα της γραφεία.

Η δημοτική παράταξη «Αλλάζω την πόλη μου» υποδέχεται τους πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά στα νέα της γραφεία.
Η δημοτική παράταξη «Αλλάζω την πόλη μου» υποδέχεται τους πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά και φίλους της παράταξης, στα νέα της γραφεία επί της οδού Μεσολογγίου 15, στη Σταυρούπολη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεληγιάννης και μέλη της παράταξης, καθημερινά και ώρες 17.00 έως 21.00 δέχονται τους πολίτες, συζητούν μαζί τους, ανταλλάσουν απόψεις για τα καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου και των ανθρώπων και  τους ενημερώνουν για τις θέσεις  της παράταξης. Μέσα από τη γνωριμία και τη συζήτηση θέτουν τις  βάσεις για μια όμορφη, έντιμη και δημιουργική συνεργασία με απώτερο σκοπό το καλό της πόλη μας.    
     
Οι πολίτες μπορούν επιπλέον να ενημερώνονται για τα νέα και τις θέσεις της παράταξης «Αλλάζω την πόλη μου» και να καταθέτουν τους προβληματισμούς τους και τις απόψεις τους και μέσω της ιστοσελίδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.allazotinpolimou.gr/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!