Εύκολα την ισοπαλία ο ΑΡΗΣ στην Τούμπα


Ισοπαλία 1-1 έληξε πριν λίγο  ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ. Προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Πέλκα στο Α' ημίχρονο και ισοφάρισε ο Γκαρσία για τον ΑΡΗ με ωραίο πλασέ απο το ύψος της περιοχής.

Στο Α΄ημίχρονο ο αγώνας κύλησε με τις δυο ομάδες να εχουν μοιρασμένη υπεροχή. Στο Β΄ημίχρονο ο ΑΡΗΣ έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο απο τον ΠΑΟΚ που παρά τις αλλεγές και την είσοδο του Μπίσσεσβαρ αλλά και του Πρίγιοβιτς στα τελευταία 15' λεπτά δεν έδειξε να μπορεί να φθάσει με αξιώσεις στα καρέ του ΑΡΗ, εκτός απο το σουτ του Πέλκα που έφυγε λίγο αουτ απο το δεξιό κάθετο δοκάρι. Αντίθετα ο ΑΡΗΣ είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα γκολ του. 

Συμπερασματικά, ο Πάκο Ερέρα παρά το rotation που έκανε σε κάποιες θέσεις της ομάδας του αλά και τις εσωτερικές αλλαγές παρουσίασε μια ομάδα που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο και πως να φθάσει σε αυτό. Σε αντίθεση με τον αγώνα των Ιωαννίνων, ο ΑΡΗΣ έκανε πολύ λιγότερα λάθη, έδειξε καθαρό μυαλό και πήρε άνετα την ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα.
Στο 60' ο Κίτσιου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα και έφυγε απο το παιχνίδι.


ΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ρέι, Κίτσιου, Χατσερίντι (46’ Μάτος), Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Σάχοφ, Ζαμπά, Πέλκας, Ελ Καντουρί (46’ Μπίσεσβαρ), Καρέλης (77’ Πρίγιοβιτς)
Άρης (Π. Ερέρα): Κουέστα, Σόουζα, Μαβράι, Βέλεθ, Μενέντεζ (66’ Μπάσα), Ματίγια (82’ Ντιγκινί), Σιώπης, Γκαρσία, Κολάσο, Γκάμα, Γιουνές (46’ Ναζλίδης)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!