Αναστασιάδης : Ο Τσίπρας είναι θρασύτατος στο ψέμα, έχει αλλεργία με την αλήθεια.


Δελτίο Τύπου                                     10.09.2018

Αναστασιάδης : Ο  Τσίπρας είναι  θρασύτατος στο ψέμα, έχει αλλεργία με την αλήθεια.

 

«Ο κ. Τσίπρας είναι  θρασύτατος  στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση, έχει αλλεργία με την αλήθεια » δήλωσε στο ATLAS TV στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων           ( 09.09.2018) ο Βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.

«…..ένιωθε  άνετα ο Πρωθυπουργός όταν θριαμβολογούσε μέσα στο Βελλίδειο και έξω από αυτό η πόλη πνιγότανε
από τα δακρυγόνα, τις μολότοφ και τις συγκρούσεις με τους ανθρώπους που ήθελαν να διαδηλώσουν την αντίρρησή τους στη συμφωνία των Πρεσπών;» είπε ο Αν. Τομεάρχης ΝΔ, Απόδημου Ελληνισμού σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία , την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Αναφερόμενος σε όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου για το συλλαλητήριο για την ονομασία της πΓΔΜ , τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη,  ότι τότε οι πολίτες διαδήλωσαν ειρηνικά , υπογράμμισε:

« θα ήθελα αν ήμουν μέσα στην αίθουσα να τον παραπέμψω στις δηλώσεις τους, τι έλεγαν για τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο τότε όλοι οι κυβερνώντες, « …  είναι ακροδεξιοί, ναζιστές , αναρχικά  στοιχεία ..)

Σύμφωνα με τον κ.  Αναστασιάδη ο κ. Τσίπρας δεν είχε το θάρρος να βγει και να αντιμετωπίσει την κοινωνία. Ήταν με τα ΜΑΤ , με τις κλούβες και τους φρουρούς γύρω του και εγκαινίασε τη ΔΕΘ με την παρέα του.

 « Πού ήτανε η κοινωνία. Λέμε ότι η ΔΕΘ είναι ένα πανηγύρι για τη Θεσσαλονίκη,  τα πανηγύρια όμως γίνονται με τον λαό» σημείωσε ο Βουλευτής ΝΔ

Για την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.  Μητσοτάκη στις 15 Σεπτεμβρίου από το βήμα της ΔΕΘ, τόνισε: « Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι συγκεκριμένος  και εύστοχος , δεν θα πει υπερβολές.  Θα πούμε ότι μπορούμε να κάνουμε , δεν θα κοροϊδέψουμε τον κόσμο . Για ότι δεσμευτούμε θα το κάνουμε………. πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα θα κινήσουμε την οικονομία  από όσο πιστεύει η κοινωνία»



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!