Οι τέσσερις τόμοι του «Φακέλου της Κύπρου» στο διαδίκτυο


«Ημέρα με ιδιαίτερο ιστορικό συμβολισμό» χαρακτήρισε τη σημερινή ο Αλέξης Τσίπρας παραλαμβάνοντας από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, τους τέσσερις πρώτους τόμους του «Φακέλου της Κύπρου». Το υλικό αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής, όπου είναι διαθέσιμο σε κάθε πολίτη.
Το έργο ολοκληρώθηκε από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής, έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια, έχει ψηφιοποιηθεί και μέσω διαδικτύου θα είναι προσβάσιμο σε όλους.
♦Τα πορίσματα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων (Τόμος 1)
♦Τα διαδικαστικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων (Τόμος 2)
♦Πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων. Συνεδριάσεις: 2 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου 1986, Φάκελοι 1 - 8 (Τόμος 3)
♦Πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων. Συνεδριάσεις: 29 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου 1986, Φάκελοι 9 - 12 (Τόμος 4)

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!