Τροχαίο με μετανάστες έπειτα από αστυνομική καταδίωξη


Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν δώδεκα μετανάστες και ο οδηγός-διακινητής του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, σε συμβάν που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην παλιά Εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Γαληψού του Δήμου Παγγαίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 12 μετανάστες είναι στην πλειοψηφία τους άνδρες, κυρίως υπήκοοι Πακιστάν και Σομαλίας, ενώ μεταξύ αυτών υπάρχει μία γυναίκα κι ένα παιδί.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του ιδιωτικής χρήσης επιβατικού αυτοκινήτου, τύπου τζιπ, δεν σταμάτησε σε σήμα των ανδρών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη του οχήματος.
Το όχημα με τους μετανάστες ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, ωστόσο εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και τελικά τυλίχτηκε στις φλόγες.
Από το σημείο απεγκλωβίστηκαν εγκαίρως οι τραυματισμένοι επιβαίνοντες στο όχημα και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύονται. Δύο εξ αυτών, είναι σε σοβαρή κατάσταση χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!