Εμμένει η Ν.Δ. για δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του Κοτζιά


Στο θέμα της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών επενδύει η Νέα Δημοκρατία, επιδιώκοντας πολιτικά οφέλη, με αφορμή και τις δηλώσεις τού πρώην υπουργού περί υπονόμευσής του με ψέματα και συκοφαντίες.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Κοτζιάς, με ανάρτησή του στο Twitter, υπογράμμισε ότι η παραίτησή του αποτελεί «πράξη ευθύνης», ενώ έκανε λόγο για «εκβιαστές» και «διεφθαρμένους» που «υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή όποιου αντιστέκεται».
Με λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες, υπονομεύουν την τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπεια μου. Εκβιαστές, διεφθαρμένοι, μπιστολια του συστήματος υπονομεύουν την αξιοπρεπεια και την τιμη οποιου τους αντιστεκεται. Έτσι κτυπανε και τη λειτουργια τηςδημοκρατίας. Η παραιτηση ειναι πράξη ευθύνης
— Nikos Kotzias (@NikosKotzias) 21 Οκτωβρίου 2018
Με αφορμή τα παραπάνω, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ερώτηση «Γιατί αποπέμφθηκε ο κ. Κοτζιάς και ποιους εννοεί σήμερα ο πρώην υπουργός ότι είναι οι “εκβιαστές και οι διεφθαρμένοι” που “χτυπούν τη Δημοκρατία”;», ενώ αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα της επιστολής παραίτησης του κ. Κοτζιά:
Όσο δεν δημοσιοποιείται η επιστολή παραίτησής του, τόσο επιβεβαιώνεται ότι οι κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος αλληλοεκβιάζονται για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!