1ος Αγώνας Δίαθλου στην Καλαμαριά με τρέξιμο και κολύμβηση


Καλαμαριά    16 – 11-  2018       

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1ος Αγώνας Δίαθλου στην Καλαμαριά με τρέξιμο και κολύμβηση

Τον πρώτο Αγώνα Διάθλου Καλαμαριάς, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα με στόχο την μαζική συμμετοχή, πραγματοποιεί ο Δήμος Καλαμαριάς, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στις 11 το πρωί.

Την αθλητική αυτή εκδήλωση που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της Καλαμαριάς, διοργανώνει το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου και περιλαμβάνει τρέξιμο 2.500 μέτρων  εντός του  οδικού δικτύου  Καλαμαριάς  και κολύμπι 270 μέτρα στην πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Καλαμαριάς.

Για όλους η απόσταση και των δύο αθλημάτων θα είναι η ίδια και η εκκίνηση κοινή. Οι αθλητές θα ολοκληρώσουν συνεχόμενα και διαδοχικά τα δύο αγωνίσματα με πρώτο το τρέξιμο και θα ακολουθήσει η κολύμβηση.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν,  ανεξαρτήτου φύλου,   οι οποίοι γεννήθηκαν μέχρι και το 2003, και γνωρίζουν κολύμβηση
  
Η αθλητική εκδήλωση θα τερματιστεί , αφού ολοκληρωθεί το άθλημα της κολύμβησης από όλους  τους συμμετέχοντες, ενώ δεν θα υπάρχει χρονικό όριο.
Τους αθλητές που θα συμμετάσχουν θα παρακολουθούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, εθελοντές και διασώστες της USAR HELLAS, ειδικευμένοι στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό συμμετοχής και παράλληλα θα τους προσφερθούν είδη από τους χορηγούς της εκδήλωσης και θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων.


Πληροφορίες:
·        Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς  τηλ. 2310 440 540
·        Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς τηλ. 2310 402 746


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!