Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης: «Με πεζές και εποχούμενες περιπολίες εμπεδώνουμε το αίσθημα ασφαλείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης:
«Με πεζές και εποχούμενες περιπολίες εμπεδώνουμε το αίσθημα ασφαλείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης».

Τα θέματα ασφαλείας που απασχολούν κυρίως τους κατοίκους αλλά και τους επαγγελματίες του κέντρου της Θεσσαλονίκης έθεσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, τόσο στην Υπουργό, Όλγα Γεροβασίλη όσο και στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αριστείδη Ανδρικόπουλο.
Η Υπουργός ενημέρωσε τον κ.Τριανταφυλλίδη για τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της συντονισμένης προσπάθειας και τα   οργανωμένα μέτρα και τη σχεδιασμένη επιχείρηση αντιμετώπισης της έκνομης δραστηριότητας (διακίνηση ναρκωτικών, λαθρεμπόριο τσιγάρων κ.ά). Μέσω της πύκνωσης των πεζών και των εποχούμενων περιπολιών και της παρουσίας των αστυνομικών οργάνων εκεί όπου οι πολίτες τους χρειάζονται, πέφτει το βάρος της προσπάθειας για να εμπεδωθεί το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!