Νίκη ψυχολογίας για το βολει του ΔΑΣΩ

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΔΑΣΩ κέρδισε, στο Κονταξοπούλειο, την ομάδα του ΑΕΝ Πανοράματος με σκορ 3-0.
Η ομάδα του ΔΑΣΩ κέρδισε με ευκολία  τα δύο πρώτα σετ, στο τρίτο σετ όμως, οι αθλήτριες, χαλάρωσαν και έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Πανοράματος να προηγείται συνεχώς μέχρι το 20, δείχνοντας χαρακτήρα, συνοχή και μαχητικότητα οι αθλήτριες μας, τελείωσαν το σετ με 25-21.
Ο προπονητής του ΔΑΣΩ κος Πυργιώτης επεσήμανε ότι οι αθλήτριες πρέπει να δείξουν συγκέντρωση και την απαιτούμενη προσήλωση ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία  στο δύσκολο πρόγραμμα αγώνων  που ακολουθεί.      

ΔΑΣΩ  (Πυργιώτης) : Μαλακίδου, Γκούντα, Πυργιώτη, Καριοφυλλίδου, Σκουλούδη, Μπαχαράκη, Σιάκη (λ), Γεωργιάδου (λ), Μαλικά, Παπαδοπούλου, Καλομοίρη, Χ΄ιωακείμ, Δόση, Χ΄αντωνίου.

ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ  (Αραμπατζής) : Τσολακίδου, Παράσχου, Καντούνη Αθ., Μενεξέ, Λαμπαθάκη, Κουμπλή, Αρχοντοπούλου, Λαρδά, Αναστασιάδη, Καντούνη Στ.

Τα σετ : 25-13, 25-19, 25-21

Διαιτητής        : Μπέλος Ιωάννης
Σημειωτής     : Γραμμένου Δήμητρα

            Την Κυριακή   11-11-18 στις 19:00  στο ΔΑΚ Αγ. Παύλου, ο Σύλλογος μας  θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του ΑΜΣ Κεραυνό Αγίου Παύλου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!