Ο Όμιλος Diversa Holdings στην Xenia 2018



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΟΜΙΛΟΣ DIVERSA HOLDINGS  ΣΤΗΝ ΧΕΝΙΑ 2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του ομίλου DIVERSA HOLDINS  στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή έκθεση ΧΕΝΙΑ 2018 η οποία έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO από 24 έως 26  Νοεμβρίου 2018. Η ECONOMIST HELLAS A.E.  μέλος του ομίλου έδωσε το παρών ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες οι οποίες παρέχουν προϊόντα & υπηρεσίες στους επαγγελματίες του τουριστικού & ξενοδοχειακού κλάδου.
Στο περίπτερο στο οποίο συμμετείχαν και οι εταιρείες B.I.M.A. Α.Ε, ΠΕΝΤΑΣ Α.Ε.,  ΑΨΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.,   MINERAL TRADE & TWIN POSEIDONES VIP SERVICES, οι οποίες ανήκουν στον όμιλο, προβλήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι υπηρεσίες στο συμβουλευτικό τομέα, όπως τα αναπτυξιακά προγράμματα, οι νέες τεχνολογίες, η εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών αλλά και τεχνικές κατασκευαστικές υπηρεσίες. Το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό του ομίλου εξυπηρέτησε από start uppers μέχρι επιχειρηματίες με πολυετή εμπειρία στον τουριστικό κλάδο.
Το έκδηλο ενδιαφέρον των επισκεπτών αποτελεί στοιχείο που δίνει δύναμη στον όμιλο να συνεχίσει τις προσπάθειες για την υλοποίηση καινοτόμων επιχειρηματικών επιλογών & νέων συνεργασιών.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!