Το μεγάλο ευχαριστώ από τη μικρή Ηλιάννα και την οικογένειά της για την αγορά ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου απο την συγκέντρωση 15 τόνων καπακιών και σημαντικού ποσού βοήθειας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη μικρή Ηλιάννα και την οικογένειά της σε όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν για να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Ειδικά το Δήμο Παύλου Μελά, τον Αντιδήμαρχο Δήμου Παύλου Μελά  Σάκη Λαζαρίδη και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου μέσα από το Τοπικό Δίκτυο ''Ενημερώνομαι - Ανακυκλώνω - Σκέφτομαι τον Συνάνθρωπο''  συντονίζουν όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια συγκεντρώνοντας ένα σημαντικό ποσό βοήθειας και περισσότερους από 15 τόνους καπάκια ''ΑΓΑΠΗΣ'' για την αγορά του ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου για την Ηλιάννα.  Επίσης ευχαριστούμε για τη σημαντική βοήθεια το Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, το Σύλλογο ΑμεΑ '' Μέριμνα Ζωής'', το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης και όσα σχολεία αγκαλιάζουν την οικογένειά μας μέσα από αυτήν την προσπάθεια.
Στην εποχή που όλοι ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους αποδεικνύετε ότι υπάρχει ελπίδα μέσα από έναν άλλο κόσμο  Συνεργασίας, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού.
Λάζαρος Σαρηγιαννίδης, πατέρας της Ηλιάννας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!