Στήριξη του Μπάμπη Παπακώστα στον Ανέστη Πολυχρονίδη


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ 

Στην εκλογική αυτή περίοδο όλοι  οι υποψήφιοι είναι αξιόλογοι και έχει ο καθένας πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Η τετραετής όμως πορεία μου στην πολιτική συντέλεσε στο να έρθω πιο κοντά με τον Ανέστη Πολυχρονίδη και να ανακαλύψω πολλές πτυχές της προσωπικότητάς του.
Πετυχημένος επαγγελματικά, με πολλά όνειρα για τον Δήμο Ωραιοκάστρου, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του αγωνιζόμενος με δυναμισμό και ενθουσιασμό για την υλοποίηση δημοτικών έργων, παραμερίζοντας ακόμη και προσωπικά θέματα.
Γι’ αυτόν λοιπόν τον δυναμισμό, το σταθερό, άψογο και ανιδιοτελή χαρακτήρα, στέκομαι δίπλα του, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, για να του συμπαρασταθώ στον αγώνα του, για την πραγματοποίηση του οράματός του. Κανείς μας δεν πρέπει να αγνοήσει τα 20 χρόνια που είναι παρών για το καλό του τόπου μας.
Δεν μπορώ να μην στηρίξω αυτόν τον άνθρωπο που ως διοίκηση, αλλά και ως αντιπολίτευση, τον είδα να αγωνιά, να σκέφτεται και να δίνει λύσεις σε θέματα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Γεννήθηκε το 1981 στην Θεσσαλονίκη και από τότε κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Είναι παντρεμένος με την Παπαδοπούλου Τάνια και έχουν ένα παιδί.
Τελείωσε  το τμήμα ‘’Διοίκηση επιχειρήσεων ‘’στο ICBS και δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια στο χώρο του τουρισμού.
Διετέλεσε την περίοδο 2011-2014 Δημοτικός Σύμβουλος επί Δημαρχίας Δ. Σαραμάντου, αντιπρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση (ΔΗΚΕΩ), ως υπεύθυνος αθλητισμού και πρόεδρος του Νομικού Προσώπου (ΔΟΠΑΩ).



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!