Υπό κράτηση δύο ύποπτοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο


Υπό κράτηση βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο άτομο.
Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να ομολογήσουν αν αυτοί διέπραξαν την δολοφονία.
Όπως έγινε γνωστό σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της 21χρονης φοιτήτριας, από τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή των υπόπτων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Η 21χρονη σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα.
Το πτώμα της βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!