Δήλωση στήριξης του Γιώργου Σταλίδη στον Ανέστη Πολυχρονίδη


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΛΙΔΗ
Ο συνεργάτης μου Ανέστης  Πολυχρονίδης έδωσε το καλό παράδειγμα και δίδαξε με την πολιτεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση……
Με την συνεχή άοκνη  δημιουργική παρουσία του, την ευγένεια, το ήθος, το ταλέντο επικοινωνίας, τον δυναμισμό, την τιμιότητα, τις πολλές γνώσεις και εμπειρίες και την κοινωνική ευαισθησία του, κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό που πραγματικά του αξίζει. Θεωρώ τιμή μου να συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο που κρατά τόσο ψηλά τις ανθρώπινες αξίες και για τους παραπάνω λόγους θεωρώ αυτονόητο για μένα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πλευρό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ   ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ   ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Διεύθυνση κατοικίας: Νέα Φιλαδέλφεια Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο  επικοινωνίας:  6945.193.602  E-mail:  
giotsalidis@gmail.com  Τ.Κ.54500

    Γεννήθηκα το  1967 στο χωριό Νέα Φιλαδέλφεια του Δήμου Ωραιοκάστρου  όπου ζω και σήμερα με την οικογένεια μου.   Είμαι παντρεμένος με την Άννα Παλαμαρίδη (φιλόλογο καθηγήτρια) και έχω δύο παιδιά τον Βαγγέλη και τον Στέλιο.
   Από την 3η Γυμνασίου (Διαβατά),στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο (Θεσ/νίκης), συμμετείχα ενεργά στα μαθητικά συμβούλια, αργότερα στα φοιτητικά συμβούλια (Τ.Ε.Ι. Λάρισας)  και στο Δ.Σ. της Παιδαγωγικής σχολής (ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνας), άλλοτε ως πρόεδρος και άλλοτε ως μέλος του Δ.Σ αδιάλειπτα. Την περίοδο 2011-2014 είχα την μεγάλη τιμή και ευθύνη ταυτόχρονα, να εκλεγώ πρόεδρος στην τοπική κοινότητα της Νέας Φιλαδέλφειας. Την περίοδο 2014-2018 είχα την τιμή να εκλεγώ μέλος του τοπικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας. Η θητεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι σήμερα, χρονικά συνέπεσε με την μεγαλύτερη οικονομική και ταυτόχρονα κοινωνική κρίση της πατρίδας μας. Ο πόνος οι στερήσεις και η αγωνία της κοινωνίας μας με επηρέασε βαθύτατα και συμπάσχω καθημερινά με τους συμπολίτες μου που υποφέρουν. Ορμώμενος  από την αγάπη μου για κοινωνική και πολιτισμική μόρφωση -που είναι το μεγαλύτερο αγαθό μετά την υγεία, προσπαθούσα και πάντα προσπαθώ να είμαι «ενεργός πολίτης» και όχι αδιάφορος και φοβισμένος άνθρωπος. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να γινόμαστε καλύτεροι και σοφότεροι άνθρωποι κάθε μέρα! Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας. Τα τελευταία 19 χρόνια υπηρετώ ως καθηγητής νοσηλευτικής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το κίνητρο μου ήταν πάντα η αγάπη για τους μαθητές μου και ο στόχος μου να τους ευαισθητοποιήσω σε κοινωνικά θέματα. Έτσι λοιπόν με την ενθουσιώδη συμμετοχή των εκάστοτε μαθητών μου, δημιουργήσαμε τράπεζες αίματος σε τρία σχολεία (2ο ΤΕΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 29/1/2003, 1ο ΤΕΕ ΜΕΓΑΡΩΝ 4/4/2006, ΚΑΙ 1ο  ΕΠΑΛ ΝΑΟΥΣΑΣ 26/2/2008)  και θέσαμε τον θεμέλιο λίθο για τη συνέχιση αυτής της κορυφαίας αλτρουϊστικής πράξης της «αιμοδοσίας» προς τους συνανθρώπους μας. Επίσης με τους μαθητές μου στην Ελευσίνα κερδίσαμε το ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τη συμμετοχή και κατασκευή στα πλαίσια του εκπαιδευτικού έργου με τίτλο «ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» ένα ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ το οποίο διακρίθηκε στην Πανελλήνια Έκθεση Έργων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «ΔΑΙΔΑΛΟΣ»
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ   με το παραπάνω έργο στον «16ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για νέους Επιστήμονες και εφευρέτες  (Eurocontest)» τον Σεπτέμβριο 2004 στην Ιρλανδία αρ.Πρωτ.1712/Γ2 ΥΠΕΠΘ ΤΜΗΜΑ Β΄- Τ.Ε.Ε.
Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΑΙΝΟ: ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  « ΔΑΙΔΑΛΟΣ » ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΕΤΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
2000 2ο ΤΕΕ ΒΕΡΟΙΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση και παρουσίαση εργασίας των μαθητών Με θέμα: ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
7/4/2003  Ενημέρωση μαθητών του 4ου Δημοτικού σχολείου Ελευσίνας για θέματα ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με την συμμετοχή ομάδας μαθητών.
2009  Διοργάνωση  Έκθεσης Βιβλίου με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Νέας Φιλαδέλφειας.
2017 Παρουσίαση στα πλαίσια της Αγωγής Υγείας, παροχή πρώτων βοηθειών από μαθητές σε γονείς στο ΕΠΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Επισκέψεις με προσφορά οικονομικής βοήθειας και δώρων από τους μαθητές τους καθηγητές και την τοπική κοινωνία τις γιορτινές μέρες.
1998:    7ο ΤΕΕ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΓ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
2003:    2ο ΤΕΕ  ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΥΛΕΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
2005:    1ο ΤΕΕ  ΘΗΒΑΣ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ
2006     1ο ΤΕΕ  ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 Αισθάνομαι ότι έχω ευθύνη και καθήκον να συνεχίσω να προσφέρω στους συμπολίτες μου τις γνώσεις, την πείρα, τις ικανότητες και τον ενθουσιασμό μου για καλύτερη ποιότητα ζωής. Ο ΑΝΕΣΤΗΣ  ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ μου πρότεινε να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ» του οποίου ηγείται. Δέχτηκα αμέσως διότι ότι ο Ανέστης Πολυχρονίδης απέδειξε ότι είναι ικανός και άξιος σε όλες τις πολύπλοκες καταστάσεις που χρειάστηκε να διαχειριστεί με ζήλο, αξιοπρέπεια και δυναμισμό. Θα ήμουν υπερήφανος αν μου δινόταν η ευκαιρία να συνεχίσω να  αγωνίζομαι μαζί του για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Επικοινωνήστε μαζί μου ελεύθερα για συζητήσουμε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς μας και την αγωνία μας για ότι ζούμε καθημερινά στον τόπο μας.
                                     ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΤΙΜΗ    ΤΣΑΛΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!