Δικαίωση των κατοίκων της Χαλκιδικής η αθωωτική απόφαση. Με συλλογικούς αγώνες θα φύγουν οι χρυσοθήρες, υποστηρίζει η «Οικολογία - Αλληλεγγύη»

Θεσσαλονίκη 3.12.2018


Δικαίωση των κατοίκων της Χαλκιδικής η αθωωτική απόφαση
Με συλλογικούς αγώνες θα φύγουν οι χρυσοθήρες, υποστηρίζει η «Οικολογία - Αλληλεγγύη»

Η πανηγυρική αθώωση των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τα γεγονότα των Σκουριών αποτελεί δικαίωση του αγώνα του κινήματος των ενεργών κατοίκων της Χαλκιδικής, που παλεύουν χρόνια τώρα για την ποιότητα της ζωής τους και τη βιωσιμότητα του τόπου τους.
Η Οικολογία-Αλληλεγγύη, παρούσα από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων και των αλληλέγγυων κινημάτων, χαιρετίζει την αθώωσή τους, φέρνοντας παράλληλα και ενώπιον των ευθυνών τους εκείνους που τους κατασυκοφάντησαν επανειλημμένα.
Κόντρα στην αυθαιρεσία των πολυεθνικών και την επαμφοτερίζουσα στάση της κυβέρνησης, δίνεται μια νέα πνοή στους συλλογικούς αγώνες ενάντια στις ψευδεπίγραφες λογικές των χρυσοθήρων και υπέρ ενός μακρόπνοου πλάνου οικολογικής βιωσιμότητας τόσο της Χαλκιδικής όσο και όλης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Για παλιότερες σχετικές ανακοινώσεις: http://eco-solidarity.grκατηγορία «εξόρυξη χρυσού»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!