Σε ανευθυνο - υπεύθυνους επικριτές και “καρεκλοκένταυρους” διαχειριστές και καθοδηγούμενα διαδικτυακά “τρολ” αναφέρεται η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων του δήμου ΩραιοκάστρουΔελτίο τύπου

Η ανοίκεια επίθεση που παίζεται στην πλάτη της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων του δήμου Ωραιοκάστρου από συγκεκριμένους ανευθυνο-υπεύθυνους επικριτές, «καρεκλοκένταυρους» διαχειριστές χρηματικών κονδυλίων σε δημοτικά «πόστα» και καθοδηγούμενα διαδικτυακά «τρολ», που εσχάτως «ανακάλυψαν» την ύπαρξη της Ένωσης γονέων και Κηδεμόνων, και προσπαθούν να εξαργυρώσουν παραταξιακές «επιταγές», απαξιώνει και τους ίδιους με τις ασυνάρτητες καταγγελίες τους και διαπιστώνεται ότι αποτελεί πολιτική σπέκουλα. Προφανώς οι ίδιοι δεν θεωρούν τους εαυτούς τους τμήμα του «εκπαιδευτικού γίγνεσθαι» του Δήμου Ωραιοκάστρου, αλλά αποτελούν παραταξιακά φερέφωνα.
Σ’ όλους αυτούς που καταφέρονται εναντίον της Ένωσης και των μελών της, ένα μόνο μήνα πριν την ολοκλήρωση της θητείας της, απαντούμε ότι η επιλεκτική στοχοποίηση μελών της, καθώς και η αθέμιτη προσπάθειά τους να «επιβάλουν» την παραίτηση προσώπων που συμμετέχουν στα κοινά με οποιαδήποτε ιδιότητα, ενώ οι ίδιοι και οι σύντροφοι τους δεν παραιτούνται από αντίστοιχες θέσεις, είναι «φτηνή πολιτική» και αποτελεί προβοκατόρικη και υποκριτική ενέργεια.
Η Ένωση γονέων και κηδεμόνων Ωραιοκάστρου δηλώνει ότι θα ολοκληρώσει την θητεία της και θα τηρήσει τις καταστατικές αρχές, σεβόμενη όλους του γονείς του Ωραιοκάστρου που την τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Το Δ.Σ της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!