Ο Δήμος Παύλου Μελά επιβραβεύει τους 718 εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση την Ημέρα των Τριών Ιεραρχών


- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -

Ο Δήμος Παύλου Μελά επιβραβεύει τους 718 εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση την Ημέρα των Τριών Ιεραρχών


Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Ιωσήφ Αράπογλου και το Δημοτικό Συμβούλιο, σας προσκαλούν στην Τελετή Βράβευσης των 718 μαθητών και μαθητριών των 12 Λυκείων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, που κατάφεραν με τις εξετάσεις της σχολικής περιόδου 2017 – 2018, να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στους μαθητές που δεν εισήχθησαν, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε τους προσπάθεια.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, Ημέρα των Τριών Ιεραρχών και ώρα 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, οδός Θράκης 4, δίπλα στη Μονή Λαζαριστών.
Θα προηγηθεί η κοπή της πίτας από τον Δήμαρχο για τους Διευθυντές / Διευθύντριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων , Λυκείων του Δήμου Παύλου Μελά.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι «West side ensemble», το μουσικό σχήμα jazz των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Σταυρούπολης της ΙΡΙΣ, που αποτελείται από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου Φώτη Τερζή (σαξόφωνο) και τους καθηγητές Νίκο Φουντουκίδη (Ντραμς), Νίκο Φωτιάδη (ηλεκτρικό μπάσο), Πάρη Παπαδόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα).
Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών είναι γιορτή των δασκάλων και των μαθητών, των σχολείων και των γραμμάτων, των βιβλίων και της μάθησης και είναι συνυφασμένη με την αξία των γραμμάτων και μάλιστα των ελληνικών γραμμάτων και της πνευματικής παράδοσης της χώρας μας.
Την Τελετή διοργανώνει το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ», την τεχνική υποστήριξη του Τμήματος Αθλητισμού-Πολιτισμού, την υποστήριξη του Τμήματος Διοικητικής Βοήθειας, Διαφάνειας, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και είναι ανοιχτή σε όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν, με επίσημους  προσκεκλημένους τα παιδιά, τους γονείς τους και τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου Παύλου Μελά.
Παρουσιάζει ο Ευθύμης Ασλανίδης, τελειόφοιτος Φιλοσοφικής Α.Π.Θ.
Περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, τηλέφωνο επικοινωνίας 2313 302808.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!