Πρόσκληση σε εκδήλωση από τον υπ. Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Σκαρλάτο και τα στελέχη της Δημοτικής κίνησης “Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης ”, με θέμα: Ανάπτυξη & Τοπική Αυτοδιοίκηση



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
21/1/2019
Θέμα: Πρόσκληση σε εκδήλωση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Σκαρλάτο και τα στελέχη της Δημοτικής κίνησης “Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης ” «αν.α.σ.α» , με θέμα: Ανάπτυξη & Τοπική Αυτοδιοίκηση
Το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, στις 18.30, στο κτίριο «Παύλος Μελάς» (Μακεδονικού Αγώνα 7, Παλαιόκαστρο) ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Σκαρλάτος και τα στελέχη της Δημοτικής κίνησης «αν.α.σ.α.», σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: « Ανάπτυξη & Τοπική Αυτοδιοίκηση».
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθεί η συμβολή του Δήμου Ωραιοκάστρου στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας μέσω της στήριξης Νεοφυούς (start up), Νεανικής και Γυναίκειας  επιχειρηματικότητας  καθώς και Γυναίκειων Συνεταιρισμών.
 
Οι ομιλητές: Ιωάννης Νάνος – σύμβουλος επιχειρήσεων Συνεργάτης Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Χωματίδης – Οικονομολόγος, Ιδιοκτήτης start up επιχείρησης, Σουρμαΐδου Παρθενόπη – σύμβουλος κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Οι ομιλητές αναλύσουν παραδείγματα και «καλές πρακτικές» συνεργασίας ΟΤΑ και νεοσύστατων επιχειρήσεων, ενώ ο Παντελής Σκαρλάτος θα αναφερθεί στο σχέδιο της «αν.α.σ.α», για το συγκεκριμένο θέμα.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!