«Υπόλογος απέναντι στην Ιστορία όποιος στηρίξει Τσίπρα»


Προ των ευθυνών τους έθεσε τους βουλευτές η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης, που θα ζητήσει ο πρωθυπουργός μετά την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη συγκυβέρνηση, «όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία».
Στην ανακοίνωσή της για τις σημερινές εξελίξεις η Πειραιώς υποστήριξε πως «το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο “διαζύγιό” του: Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους».
«Γι΄αυτό, άλλωστε και ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ. Η αυλαία αυτής της κακόγουστης και επιζήμιας παράστασης πρέπει να πέσει» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό ο υπουργός Άμυνας εξαπέλυσε επίθεση στη Ν.Δ., ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα ψηφίσει πρόταση δυσπιστίας απάντησε θετικά στην περίπτωση όμως που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεχτεί λύση με ονομασία που δεν περιλαμβάνει τη λέξη Μακεδονία και δηλώσει ότι δεν θα επαναδιαπραγματευτεί τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ακόμα κι αν περάσει, θα την καταργήσει εάν γίνει πρωθυπουργός.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!