Δήλωση στήριξης Κυριακής Καρακασίδου στον Παντελή Σκαρλάτο


Η ενασχόληση μου με τα κοινά εκδηλώθηκε από μικρότερη  ηλικία μέσω του εθελοντισμού και τα τελευταία χρόνια ως μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου. Η εθελοντική μου συνεισφορά με όποιο τρόπο σε οποιαδήποτε δράση είναι  στοιχείο του χαρακτήρα μου.
Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό <<αν.α.σ.α>> με υποψήφιο δήμαρχο τον  Παντελή Σκαρλάτο έχει σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Προσωπικός στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, η οποία έχει υποβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια και η ανάκτηση των δικαιωμάτων μας ως δημότες.
Η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας, ώστε να δημιουργηθούν και νέες  ευκαιρίες για τους νέους μας.
Η διαχείριση και διατήρηση του φυσικού μας πλούτου, προς το συμφέρον όλων μας.
Ο αφουγκρασμός των προβλημάτων και η ουσιαστική στήριξη  της Τρίτης Ηλικίας και ατόμων με ειδικές ικανότητες .
Το δικαίωμα όλων μας για μια πόλη καθαρή με ζωντάνια και ενέργεια!
 Η ενσυναίσθηση, η συλλογικότητα , οι αξίες , η καλή και σωστή συνεργασία όλων μας, είναι τα όπλα που θα μας βγάλουν από το τέλμα των τελευταίων ετών.
Τίθεμαι στην κρίση σας ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Ωραιοκάστρου με τον συνδυασμό του Παντελή Σκαρλάτου, <<αν.α.σ.α>>, τον ΜΟΝΟ που θα φέρει  ΑΝΑΣΑ αξιοπρέπειας, δημιουργικότητας, ανάπτυξης και ευκαιριών για εμάς και τα παιδιά μας.
Είμαι Δημότης  Ωραιοκάστρου από το   2005, σύζυγος  του Θοδωρή Ναλμπαντάκη και μητέρα δυο ανηλίκων παιδιών.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!