Ανακοίωνση του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης με την οδηγία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας σχετικά με τα κρούσματα ελονοσίας

Τις οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας σχετικά με τα κρούσματα ελονοσίας ανακοίνωσε και ο δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, μετά απο εκείνη που είχε δημοσιεύσει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ Π. Σούλας. Η οδηγία αναφέρει:

Οδηγία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας σχετικά με τα κρούσματα ελονοσίας 
21/1/2019

Σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα του ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά με τα κρούσματα ελονοσίας και με βάση την σχετική οδηγία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, δεν μπορούν να δώσουν αίμα προσωρινά οι πολίτες που κατοικούν ή εργάζονται στις εξής περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης
Α)ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ 
Β)ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ
1.Δημοτική Ενότητα Εχεδώρου
•    Δημοτική Κοινότητα Καλοχωρίου(Καλοχώρι)
•    Δημοτική Κοινότητα Νέας Μαγνησίας (Νέα Μαγνησία)
•    Δημοτική Κοινότητα Διαβατών (Διαβατά, Αγία Σοφία)
•    Δημοτική Κοινότητα Σίνδου (Σίνδος)
Γ)ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
1.Δημοτική Ενότητα Μενεμένης
•    Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης (συμπεριλαμβάνονται οι περιοχές Νέα Μενεμένη, Βόσπορος, Άγιος Νεκτάριος, Δενδροπόταμος, Μουριές)

Αν κατοικείτε ή εργάζεστε ή σπουδάζετε στις περιοχές αυτές σας παρακαλούμε αναβάλετε την προσφορά αίματος, γιατί η ασφάλεια των ασθενών που θα μεταγγιστούν εξαρτάται από σας.   

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!