Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-Do Ελλάδος : Ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών 2019



                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-Do Ελλάδος διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών 2019. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιερισσού, Ιερισσός Χαλκιδική το Σάββατο 26/01 (ώρα έναρξης 09:30 π.μ.) και την Κυριακή 27/01 (ώρα έναρξης 09:30 π.μ.).
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την προσπάθεια των αθλητών στα αγωνίσματα: SPARRING (ελεύθερη μάχη), TUL (Σκιαμαχία), ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .
Οι Πρώτοι από κάθε κατηγορία Μάχης , Tul καθώς και από τα αγωνίσματα Ειδικών Τεχνικών και Δοκιμών Δύναμεις θα πλαισιώσουν την Εθνική Ομάδα που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon do ITF Ανδρών –Γυναικών που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην πόλη Ρίμινι της Ιταλίας .
Επίσης θα συσταθεί δεύτερη ομάδα από επίλεκτους αθλητές , που θα συμμετέχουν στην Εθνική αποστολή για την απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδος προσκαλεί όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τους αγώνες, τιμώντας τους αγωνιζόμενους αθλητές, οι οποίοι με την προσπάθειά τους προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της χώρας μας.

Από τα γραφεία της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδος


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!