“Με Αίσθημα Ευθύνης” η παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη [φώτο] [video]


Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Porto Palace Hotel ο βουλευτήςτης ΝΔ  κ Σάββας Αναστασιάδης παρουσίασε το βιβλίο του "Με Αίσθημα Ευθύνης"  ένα βιβλίο διαφορετικό, που είναι βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα γύρω από σημαντικά Εθνικά θέματα, με πραγματικά γεγονότα, αποκαλύψεις, παρασκήνιο, πως μπορεί να φτάσει μία προσπάθεια στο αποτέλεσμα, τι γίνεται πίσω από τη σκηνή.

Ομιλητές ήταν  ο πρώην Υπουργός κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πρ. Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Άγγελος Συρίγος και ο Εκδότης- Πολιτικός αναλυτής κ. Σάββας Καλεντερίδης. 

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος - Διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» Μανώλης Κοττάκης, ενώ χαιρετισμό  απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ./Κ.Μ. κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.


















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!