Δήλωση στήριξης της Μαρίας Τούλη στον Παντελή Σκαρλάτο



ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ : ΜΑΡΙΑΣ ΤΟΥΛΗ
Ιδ. Υπάλληλος
Γεννήθηκα, γαλουχήθηκα και μεγαλώνω και τα τρία παιδιά μου, με τις ίδιες αρχές, με τις ίδιες αξίες και με τις ίδιες αρετές που μέχρι σήμερα έχω κορωνίδα στη ζωή μου.
Κι αυτές είναι η εργατικότητα, η δημιουργία, η αλληλεγγύη, η προσφορά, ο εθελοντισμός, η εντιμότητα  και η ειλικρίνεια.
Με  την ολοκλήρωση των σπουδών μου, εντάχθηκα στο Διοικητικό προσωπικό του Αριστοτελείου Κολεγίου όπου και παρέμειναν επί 29 ολόκληρα χρόνια!
Ως μέλος μιας οικογένειας βαθιάς Πολιτικοποιημένης αλλά και Κομματικοποιημένης ταυτόχρονα, έμαθα από πολύ μικρή,  τι σημαίνει κριτική σκέψη, πολιτική άποψη, την αξία της σύγκρισης και της  σύγκρουσης και με τα εφόδια αυτά συμμετείχα μέχρι σήμερα σε πολλούς Συλλόγους, Είμαι ενεργό  μέλος της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Νεοχωρούδας,  διατελώ μέλος σε Σωματεία και ΜΚΟ  πάντα με έναν και μόνο σκοπό …να προσθέτω με τις δυνάμεις μου και  να συμβάλλω  με τις προτάσεις  μου και τις ιδέες μου στην διαμόρφωση και στην  δημιουργία  καλύτερων συνθηκών ζωής  από κάθε άποψη και ένα καλύτερο αύριο και για μας  αλλά και για τα παιδιά μας.
Γι αυτούς τους λόγους  συμμετείχα  στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2011 στο Δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Βορείου Ελλάδος – στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όπου εκλέχθηκα και διετέλεσα Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού και στις εκλογές του 2014 εκλέχθηκα πρώτη αναπληρωματική Δημοτική Σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου.
Η εμπειρία που αποκόμισα στη διοίκηση, την οργάνωση, την διεκδίκηση και τον προγραμματισμό  μου δίνει την δύναμη να θέλω να συνεχίζω…
Επειδή όμως από το 2007 ζω στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Ωραιοκάστρου και βιώνω μια διαρκώς υποβαθμιζόμενη και μίζερη  καθημερινότητα, που δεν μας αξίζει,   αποφάσισα  σ αυτές τις Δημοτικές εκλογές να συμμετέχω στον Συνδυασμό του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ γιατί τα προβλήματα στον Δήμο μας ήταν πολλά και τώρα έγιναν περισσότερα και το χειρότερο δεν έγινε  καμία απολύτως προσπάθεια για να λυθούν.
Η αδυναμία, η ολιγωρία, η στασιμότητα, και η ανεπάρκεια της δημοτικής  μας αρχής με γέμισε δύναμη, αγανάκτηση και δημιουργικό πείσμα για διεκδίκηση και δημιουργία μικρών και μεγάλων έργων σε όλες τις γειτονιές του τόπου μας .
 Είναι κρίμα αυτός  ο ΩΡΑΙΟΣ τόπος , αυτό το ΩΡΑΙΟ κάστρο  της Θεσσαλονίκης να μην είναι στη θέση που του πρέπει  κι εκεί που του αξίζει..να είναι  ΨΗΛΑ!

Με αυτές τις σκέψεις και γεμάτη από όρεξη για δουλειά, προσφορά και δημιουργία δέχθηκα με χαρά την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ για να συμμετέχω σ ένα νέο ελπιδοφόρε και αναγκαίο ξεκίνημα στον ΩΡΑΙΟ δήμο μας.
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ έχει τις γνώσεις, την εμπειρία, την ικανότητα  και την όρεξη να ηγηθεί μιας δυναμικής ομάδας και να δουλέψει για  να βγάλει τον τόπο μας από την στασιμότητα, το τέλμα  και την αδράνεια που χρόνια τώρα είναι εγκλωβισμένος.
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ μπορεί να  δώσει νέα πνοή στον τόπο μας, από τις ανάσες των ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να κάνουν τα όνειρα τους πράξη…. και ΚΥΡΙΩΣ είναι αποφασισμένοι για αυτό!
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ … με δυo λόγια…. ότι πει θα το κάνει!
Τον ερχόμενο Μάιο  όμως τον πρώτο λόγο τον έχετε εσείς!
Τον ερχόμενο  Μάιο,  ο  Δήμος μας αλλάζει σελίδα



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!