Ο Δήμος Παύλου Μελά απέσπασε βραβείο Greek Green Awards 2019 για βέλτιστη πρακτική στη διαχείριση απορριμμάτων



Ο Δήμος Παύλου Μελά απέσπασε το Βραβείο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην κατηγορία Αστικά Στερεά Απόβλητα των βραβείων Greek Green Awards 2019στο πλαίσιο της πρωτοποριακής για τα ευρωπαϊκά πρότυπα Διεθνούς Έκθεσης Verde.tec για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Mec Παιανίας, παρουσία εκπροσώπων του Κοινοβουλίου και σημαντικών φορέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση για το Δήμο Παύλου Μελά και τους πολίτες του, καθώς το Verde.tec Forum, διοργανώνεται υπό την αιγίδα τουΥπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και άλλων Επαγγελματικών Επιμελητηρίων και φορέων.
Παρουσία των Εθνικών και Ευρωπαϊκών Αρχών, της «πράσινης» επιστημονικής και επιχειρηματικής κοινότητας και της Αυτοδιοίκησης, επιβραβεύτηκαν Δήμοι, φορείς και οργανισμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διακρίθηκαν για τις βέλτιστες πρακτικές τους σε θέματα περιβάλλοντος, αειφορίας, κυκλικής οικονομίας και «έξυπνων πόλεων».
Ενημερωθείτε για όλες τις πρωτοβουλίες – δράσεις – έργα  του Δήμου Παύλου Μελά που τον κατέστησαν ως παράδειγμα καλών πρακτικών στην πρόληψη και διαχείριση απορριμμάτων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!