Συνάντηση του υπ. δημάρχου Παντελή Σκαρλάτου με τις γυναίκες της Νεοχωρούδας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
4/3/2019
Συνάντηση με γυναίκες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Νεοχωρούδα είχε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της «αν.α.σ.α.», Παντελής Σκαρλάτος.
Οι γυναίκες οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου συζήτησαν με τον κ. Σκαρλάτο θέματα που της απασχολούν κυρίως στην καθημερινότητά τους, μεταξύ των οποίων η έλλειψη καθαριότητας, η μη φωταγώγηση δρόμων όπως για παράδειγμα της επαρχιακής οδού Νεοχωρούδας- Παλαιοκάστρου κ.α.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκε επίσης το θέμα του Πνευματικού Κέντρου, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά, η μη αξιοποίηση του πάρκου και η έλλειψη παιδικών χαρών.
Από την πλευρά του ο κ. Σκαρλάτος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους προβληματισμούς των γυναικών και αναφέρθηκε σε ορισμένες από τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του όπως τη δημιουργία κέντρου γυναικών και παρατηρητηρίου ανεργίας, προτάσεις τις οποίες οι γυναίκες χαρακτήρισαν ιδιαίτερα αξιόλογες.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!