Αποδόθηκε τιμή στο Γιάννη Πασλίδη-Δέσμευση για συνέχιση της προσπάθειας των μελών της Επιτροπής

Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την προβολή του έργου και τη διατήρηση της μνήμης του Γιάννη Πασαλίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αποδόθηκε τιμή στο Γιάννη Πασλίδη-Δέσμευση για συνέχιση της προσπάθειας των μελών της Επιτροπής

                                                                Δεκάδες πολίτες τίμησαν την Παρασκευή το απόγευμα (15 Μαρτίου) ,τον Γιάννη Πασαλίδη αφήνοντας ένα λουλούδι στον τάφο του στα Κοιμητήρια της Καλαμαριάς.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και τα μέλη της οικογένειάς του,  οι Βουλευτές Α Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης , ο Χρήστος Γιαννούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης, ο Φώτης Μπίμπασης, Αντιπρόεδρος Πράσινου Ινστιτούτου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, η Ανατολή Δημητριάδου, Πρόεδρος της «Μέριμνας Ποντίων Κυριών», ο Γιώργος Παπαδόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς, και οι Στέφανος Καργάκης, Οδυσσέας Αθανασιάδης και Παναγιώτης Παπουτσίδης, μέλη του Προεδρείου του τοπικού Συλλόγου «Μπουμπουλίνα», ο Φόρης Πεταλίδης, διευθυντής της εφημερίδας «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ», ο Νίκος Μυλωνίδης, μέλος του ΔΣ του «Μουσείου Φωτογραφίας ΚΑΛΕΜΚΕΡΗΣ» , ο Δημήτρης Δημητριάδης, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, η Πόλυ Ιωάννου , συντονίστρια της ΟΜ Καλαμαριάς  και δεκάδες άλλοι πολίτες .
Οι παρευρισκόμενοι στις σύντομες παρεμβάσεις τους αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα και στην προσφορά του Γιάννη Πασαλίδη και στην ανάγκη η διατήρηση της μνήμης του  να λάβει  μονιμότερο χαρακτήρα σε συνδυασμό με ευρύτερες δράσεις για τον Ποντιακό και προσφυγικό Ελληνισμό.
Θεσσαλονίκη, 18.3.2019
Από το Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!