Σάκης Λαζαρίδης: “Αμίαντος και αδέσποτα ...επικίνδυνη άγνοια και άγνωστες λέξεις ...για τον κύριο Λίλτση”

Απάντηση στον κ Λίλτση εξέδωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Παύλου Μελά κ άκης Λαζαρίδης για την αποξήλωση και απομάκρυνση του αμιάντου στο ΚΑΝ ΚΑΝ και τα αδέσποτα. Συγκεκριμένα αναφέρει: 
"Αμίαντος και αδέσποτα ...επικίνδυνη άγνοια και άγνωστες λέξεις ...για τον κύριο Λίλτση".


Όσο ζυγώνουν οι μέρες για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και πρέπει να μιλάτε δημόσια θα εκτίθεστε κύριε Λίλτση, είτε γιατί δεν γνωρίζετε, είτε γιατί έχετε μάθει να συκοφαντείτε πίσω από την ασφάλεια του μονολόγου. 


Πρόσφατο παράδειγμα η συνάντηση σας με τους εκπροσώπους συλλόγων από τα Μετέωρα. Εκεί σε ερώτηση που σας έγινε για το λόγο που δεν ψηφίσατε θετικά στην αποξήλωση και απομάκρυνση του επικίνδυνου αμιάντου από τη στέγη 750 τ.μ. του πρώην κέντρου διασκέδασης ΚΑΝ-ΚΑΝ στα Μετέωρα, που ταλαιπωρούσε για περισσότερα από 20 χρόνια τους κατοίκους απαντήσατε ότι ''αυτές τις χαζομάρες τις λέει ο Λαζαρίδης, που δεν μας είπε πόσο κόστισε και ποιος τα πλήρωσε και ότι σύμφωνα με το δημοτικό σύμβουλο κύριο Παυλίδη Νίκο η συλλογή του αμιάντου υπερκοστολογήθηκε και ζυγίστηκαν τα υλικά 2 και 3 φορές''... 


Κύριε Λίλτση πιαστήκατε ακόμα μια φορά αδιάβαστος γιατί στο συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο ψηφίστηκε η τροποποίηση της σύμβασης με την εταιρία που θα έκανε την αποξήλωση του αμιάντου και όχι η πληρωμή των εργασιών. Όσο για τη ζύγιση των επικίνδυνων αμιαντούχων υλικών, αν και δεν συζητήθηκε στο συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο, γίνεται με τόσο μεγάλη διαφάνεια γιατί οι εργασίες γίνονται κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αδειοδοτούνται και ελέγχονται αναλυτικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας για τα παραστατικά εξαγωγής και ταφής των αμιαντούχων υλικών σε χώρες του εξωτερικού. 


Αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία μπορείτε να προχωρήσετε σε καταγγελία και όχι να κρύβεστε πίσω από αόριστα λόγια συναδέλφων...
Επίσης ο κύριος Λίλτσης για το πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων ανέφερε ότι δεν το ψήφισε γιατί δεν ξέρουμε που πηγαίνουν τα χρήματα, όταν πριν από 4 μήνες για το δήμο Παύλου Μελά εγκρίθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η επιστροφή των περισσότερων χρημάτων από κάθε άλλο δήμο γιατί δικαιολογήθηκε μέχρι και το τελευταίο ευρώ που διαχειρίστηκε με αναλυτική καρτέλα για τις ιατρικές πράξεις κάθε αδέσποτου ζώου. 


Το πιο παράλογο είναι ότι ο κύριος Λίλτσης είναι γιατρός και δυστυχώς δεν ψηφίζει συστηματικά στο δημοτικό συμβούλιο το πρόγραμμα που αφορά τις ιατρικές εργασίες για τα αδέσποτα ζώα, που περιλαμβάνει στειρώσεις, αποπαρασιτώσεις, τσιπάρισμα, έκτακτα χειρουργεία και φιλοξενία ζώων μετά από ιατρική εντολή...

Στην ίδια λογική ο κύριος Λίλτσης δεν ψήφισε και τη μελέτη για τη λειτουργία Πράσινων Σημείων στο Δήμο Παύλου Μελά, που αφορά το χώρο διαχείρισης των καθαρών ανακυκλώσιμων υλικών, όταν είναι υποχρεωτικό από τη σημερινή νομοθεσία και χρηματοδοτούνται από Ευρωπαϊκό πρόγραμμα. 

Κατά τα άλλα ο κύριος Λίλτσης ευαγγελίζεται ένα δήμο με Ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά δεν ψηφίζει τις μελέτες διαχείρισης επικίνδυνων υλικών, διαχείρισης αδέσποτων ζώων και Πράσινων Σημείων Ανακύκλωσης γιατί όπως είπε ο συνεργάτης του δεν έχουν πολύ...πράσινο!!!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!