Γιορτή Ανακύκλωσης και λειτουργία Πράσινου Σημείου στην Πλ Ελευθερίας στην Ανω Ηλιούπολη. Δήλωση του Σάκη Λαζαρίδη στο avatonpress.gr [video] [φώτο]



Γιορτή Ανακύκλωσης και λειτουργία Πράσινου Σημείου στην Πλ. Ελευθερίας, μετά την ανάπλασή της στην Ανω Ηλιούπολη. Αρκετός κόσμος, πολλά παιδιά με τους γονείς τους, έπαιξαν, ενημερώθηκαν και ανακύκλωσαν. Στον χώρο υπήρξαν εργαστήρια και βιωματικά παιχνίδια Ανακύκλωσης.

Το Πράσινο Σημείο είναι ένας οργανωμένος χώρος Ανακύκλωσης που προσφέρει κίνητρα στους πολίτες για να ανακυκλώσουν σε όλη την αλυσίδα των υλικών που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. 

Έτσι οι πολίτες φέρνοντας 10 κουτάκια αλουμινίου ή 20 πλαστικά μπουκάλια ή 1 λίτρο τηγανέλαιο ή 1 παλιό κινητό ή παλιά γυαλιά μπόρεσαν  να συμμετέχουν στις κληρώσεις κερδίζοντας 10 ποδήλατα, 10 δωροεπιταγές των 20 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ ''Σκλαβενίτη'', 10 προσκλήσεις για το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, 5 δωροεπιταγές των 25 ευρώ από τα βιβλιοπωλεία ''ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ'', 10 μηνιαίες συνδρομές για το δημοτικό κολυμβητήριο, 30 μηνιαίες συνδρομές για το δημοτικό γυμναστήριο της Υπόγειας Διάβασης, δωροεπιταγές για γυαλιά ηλίου και οράσεως και κινητά τηλέφωνα. 

Σε όλους τους επισκέπτες μοιράστηκε  ενημερωτικό υλικό και τσάντες επαναχρησιμοποίησης.   


Η Γιορτή Ανακύκλωσης έκλεισε με μουσική συναυλία με όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά





























Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!