Δωρεάν παραχώρηση ακινήτων για χρήση στον Δήμο Καλαμαριάς


Καλαμαριά   21- 05 - 2019        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δωρεάν παραχώρηση ακινήτων για χρήση  στον Δήμο Καλαμαριάς

Με αποφάσεις  της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. ΄Εφης Αχτσιόγλου, οι οποίες  δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στην Εφημερίδα  της Κυβερνήσεως, παραχωρήθηκαν δωρεάν στον Δήμο Καλαμαριάς, δύο ακίνητα για κοινωφελείς σκοπούς και 28 ακίνητα που αποτελούν κοινόχρηστους χώρους (πλατείες, χώροι πρασίνου, παιδικές χαρές κλπ).

Η παραχώρηση των ακινήτων ήταν αποτέλεσμα μιας σειράς επίμονων διεκδικήσεων, παρεμβάσεων και συντονισμένων ενεργειών  της Δημοτικής Αρχής, του Δημοτικού Συμβουλίου και των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Καλαμαριάς.
  
Δήλωση Δημάρχου: «Τα παραπάνω ακίνητα θα αξιοποιηθούν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Καλαμαριάς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια διεκδίκησης και άλλων ελεύθερων χώρων για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ευχαριστούμε την αρμόδια υπουργό κ. Αχτσιόγλου  για τη θετική  ανταπόκρισή της  στο δίκαιο αίτημά του Δήμου μας».

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!