ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί

Το περιορισμένο ενδιαφέρον της ΝΔ  για τη Θεσσαλονίκη και τα προβλήματά της φάνηκε με την ανακοίνωση των μελών της νέας κυβέρνησης.
Έτσι μέσα σε ένα, όχι ιδιαίτερα ευκίνητο, κυβερνητικό σχήμα το οποίο περιλαμβάνει  51 υπουργούς, μόνον ένας προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και αυτός στο περιορισμένων αρμοδιοτήτων υφυπουργείο Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας –Θράκης.
Έτσι από την πρώτη στιγμή γίνεται εμφανής η διαφορά με την οποία η σημερινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τη Θεσσαλονίκη σε αντίθεση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχαν τέσσερις άνδρες και γυναίκες Θεσσαλονικείς υπουργοί.
Θυμίζουμε ακόμη τη δημιουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη μέσω του οποίου προχώρησαν αρκετά θέματα που απασχολούσαν την περιοχή καθώς και τις πολλές και τακτικές επισκέψεις που πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως το ίδιο θα πράξει και ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ θα δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, αν και, όπως λέει ο λαός μας, «η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί».

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!