Ενημέρωση από την σύσκεψη του Σάββατου 30 Μάρτη, για το Κέντρο Υγείας Ευόσμου

Το Σάββατο 30 Μάρτη,  στον Εύοσμο, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των πρωτοβουλιών και επιτροπών, συλλόγων και κατοίκων για την κοινή δράση για το Κέντρο Υγείας Ευόσμου. Στην πρόσκληση πρόταση της Πρωτοβουλίας Αντίστασης Ευόσμου ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν οι: Λαϊκή Επιτροπή Ευόσμου, Σύλλογος Γυναικών Ευόσμου, Ε’ ΕΛΜΕ...

 Θεσσαλονίκης, Πρωτοβουλία Αγώνα Δυτικών Συνοικιών, Λαϊκή Επιτροπή Σταυρούπολης και η Πρωτοβουλία Κατοίκων Ωραιοκάστρου Ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα.
Μέσα από μια γόνιμη συζήτηση, με ανάλυση της πολιτικής πραγματικότητας, της επίθεσης της τρικομματικής κυβέρνησης και της τρόικας, που εξειδικεύεται στον τομέα της υγείας, με υποβάθμιση των υπηρεσιών, κλείσιμο νοσοκομείων, κατάργηση του δικαιώματος στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με γνώμονα την ανάγκη της συμμετοχής και κινητοποίησης των κατοίκων των δυτικών συνοικιών, αποφασίστηκε:

1. Συγκέντρωση ενημέρωσης και οργάνωσης του αγώνα, το Σάββατο 13 Απρίλη, στις 11 πμ, στο Δημαρχείο Ευόσμου.


2. Έκδοση αφίσας για όλες τις Δυτικές Συνοικίες, με κάλεσμα στην συγκέντρωση και αιτήματα:

  - 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ευόσμου.

  -Στελέχωση του κέντρου υγείας με ιατρικό, νοσηλευτικο, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό.
  -Πλήρη, ίση και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους, χωρίς την προϋπόθεση ασφαλιστικού βιβλιαρίου.


3. Απεύθυνση στους συλλόγους γονέων, στα σωματεία και στις υπόλοιπες πρωτοβουλίες και επιτροπές, που δρουν στην Δυτική Θεσσαλονίκη.



ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥ


http://protantistasisevosmou.wordpress.com/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!