Τελετή Λήξης 18ου Φεστιβάλ Παιδείας του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου

Με μια μεγάλη υπαίθρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στην Πλατεία Ευόσμου, πέφτει η αυλαία του 18ου Φεστιβάλ Παιδείας, της μεγαλύτερης γιορτής της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Στο πλαίσιο της τελετής λήξης του Φεστιβάλ Παιδείας θα πραγματοποιηθεί απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στα σχολεία που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση. Παράλληλα ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα τιμήσει τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ψυχαγωγικό πρόγραμμα με σύγχρονους χορούς και μουσική συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα.

Το 18ο Φεστιβάλ Παιδείας

Περισσότεροι από  6000 μαθητές  από πενήντα (50) σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου έδωσαν το παρόν στη φετινή διοργάνωση μέσα από ένα πολυποίκιλο και πολυθεματικό πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων, το οποίο περιλάμβανε θεατρικές παραστάσεις, μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικά δρώμενα και χορό, αλλά και περιβαλλοντικές δράσεις. Για δύο μήνες οι αυλές των σχολείων και το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου έγιναν κυψέλες πολιτισμού και  καλλιτεχνικής δημιουργίας αναδεικνύοντας την ευφυΐα, την ευρηματικότητα, το πηγαίο μεράκι και το ταλέντο των μαθητών.

«Θαυμάσαμε και καμαρώσαμε την ποιότητα, τη φαντασία αλλά και τη συνεργασία που είχαν τα παιδιά ώστε να παρουσιάσουν σε όλους εμάς τις αξιόλογες δράσεις τους, που αναπτύσσονται παράλληλα με τα μαθήματα τους. Ταυτόχρονα όμως, μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία αποτυπώνονται και οι προβληματισμοί της νέας γενιάς, τους οποίους εμείς οι μεγαλύτεροι οφείλουμε να απαντήσουμε. Συγχαιρούμε θερμά όλη τη μαθητική κοινότητα που συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή της παιδείας καθώς και τους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές τους, οι οποίοι στάθηκαν ακούραστοι συμπαραστάτες στη δημιουργικότητα των μαθητών» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.

«Οι μαθητές του δήμου μας για ακόμη μια φορά  βγήκαν στο προσκήνιο. Συμμετείχαν, κινητοποιήθηκαν, συνεργάστηκαν. Ξεδίπλωσαν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους και έστειλαν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα σε όλη την πόλη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση του 18ου Φεστιβάλ Παιδείας, καταφέρνοντας μέσα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν να ομορφύνουν και να χρωματίσουν με τα πιο αισιόδοξα χρώματα την καθημερινότητά μας» τόνισε η Εντεταλμένη σε θέματα Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας κ. Αβρόρα Σαββίδου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!