Δελτίο τύπου της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού - Αθλητισμού για τις βραβεύσεις των εθελοντών του συλλόγου “Φίλοι του Δάσους”

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 μέσα στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση βράβευσης για τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα στο δασύλλιο Πολίχνης και στη βάση του συλλόγου ''Φίλοι του Δάσους'' Μετεώρων Πολίχνης και συνδυάστηκε με την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου και τις εκλογές τους.
Παρεβρέθηκαν όλοι οι εθελοντές του συλλόγου αλλά και υπάλληλοι της κοινωφελούς Εργασίας καθώς και πολλά μέλη του συλλόγου.
Ταυτόχρονα υπήρχαν περιβαλλοντικές δράσεις με μικρά παιδιά με την συμμετοχή του 7ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Μετεώρων Πολίχνης.
Την απονομή διπλωμάτων στους εθελοντές και υπαλλήλους έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού και Νεολαίας κος Κυριάκος Τσαταλμπασίδης ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε το σύλλογο ''Φίλοι του Δάσους'' για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διοργάνωση που έλαβε χώρα στου Παύλου Μελά και έδωσε νέο ραντεβού για το τριήμερο 14-15 και 16 Ιουνίου 2013 για το πρ. Στρ.Καρατάσιου όπου θα παραβρεθούν οι Αεροπρόσκοποι Μετεώρων Πολίχνης και οι Ναυτοπρόσκοποι Παύλου Μελά με ποικίλες δράσεις για μικρά παιδιά. ( πρωί Κυριακής 16 Ιουνίου).








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!