Οι γονείς ενημερώνονται απο τους εκπαιδευτικούς: Γονείς του συλλόγου γονέων του 3ου γυμνασίου Πολίχνης ενημερώθηκαν απο εκπαιδευτικούς της Γ' ΕΛΜΕ-Θ

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Πολίχνης πραγματοποίησε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση - ενημέρωση των γονέων σχετικά με το "Νέο Σχολείο" αλλά και για την απεργία των καθηγητών. Η συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο θέατρο Παπαπαναγιώτου επι της Μαυρομιχάλη μεταφέρθηκε στο πνευματικό κέντρο στην οδό Ελπίδος λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του δήμου.
Στην συγκέντρωση ήταν προσκεκλημένοι εκπρόσωποι του ΔΣ της Γ' ΕΛΜΕ - Θ. Έγινε ενημέρωση των γονέων (αρκετοί ήταν οι γονείς που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν αλλά και να λύσουν τις απορίες τους) απο τους εκπροσώπους της Γ΄ΕΛΜΕ - Θ αλλά και τέθηκαν αρκετές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις - απορίες που απαντήθηκαν.
Στην συνάντηση παρόν ήταν και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Παύλου Μελά,   όπως επίσης και αρκετοί εκπαιδευτικοί.

σχόλιο avatonpress: Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στο σύλλογο γονέων του 3ου Γυμνασίου Πολίχνης για την πρωτοβουλία που πήρε να συγκεντρώσει τους γονείς για να ενημερωθούν για τους λόγους που οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε απεργία αλλά και για το "νέο σχολείο" που ξεκινά απο φέτος. Ευχόμαστε την πρωτοβουλία αυτή να την ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι σύλλογοι.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!