Ακαδημία Πολιτών: Έναρξη εγγραφών στα Ανοιχτά Λαικά Πανεπιστήμια

Ωραιόκαστρο 20/09/2013
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία-ISO 90001) ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, με Θεματολογία:

1) Γενική Θεατρολογία, Θεατρικό Παιχνίδι, Δραματοθεραπεία, Ψυχόδραμα και Ψυχανάλυση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΕΚΑ τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις. Το κόστος  για το παραπάνω πρόγραμμα είναι 50 ευρώ και δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
2) Εξειδικευμένη Θεατρολογία, Θεατρικό Παιχνίδι, Δραματοθεραπεία, Ψυχόδραμα και Ψυχανάλυση - Εφαρμογές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΕΚΑ τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις και ΠΕΝΤΕ τρίωρες εβδομαδιαίες συμπληρωματικές Διαδικτυακές συναντήσεις. Το κόστος είναι 150 ευρώ και χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης.
3) Πέντε Συμβουλευτικές Συναντήσεις διάρκειας 90 λεπτών για την αντιμετώπιση προσωπικών προβλημάτων (ομαδική συμβουλευτική) με κόστος 100 ευρώ.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο Δημαρχείο από τις 11:30 - 13:00 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την κ. Πασχαλίδου Άννα  (2313304073, 6982610482, 2311284294) για την εγγραφή τους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!