ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 63-71 Αυτοκράτορας στο «παλατάκι»! με φόντο τα σοβαρά επεισόδια

Το παιχνίδι ωστόσο σημαδεύτηκε από τη διακοπή, 40'' πριν από το τέλος, λόγω ρίψης κροτίδων, μπουκαλιών και καφέδων στο παρκέ, ενώ στις εξέδρες υπήρχε ακόμα και μάνικα με τους οπαδούς να... σημαδεύουν με νερό!
Με τη λήξη της αναμέτρησης υπήρξε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς και τις δυνάμεις των ματ. Μάλιστα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με εξαίρεση τον Μαργαρίτη τα... άκουσαν από την εξέδρα λόγω της εμφάνισης και της ήττας.
Οι δύο ομάδες ήταν εμφανώς ανέτοιμες για ένα τέτοιο παιχνίδι, ωστόσο οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου, παρότι έπαιζαν σε μία «καυτή» ατμόσφαιρα, ήταν πιο συγκεντρωμένοι και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Εκεί θα μπουν στην κληρωτίδα της ΕΟΚ μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο καθώς και τον νικητή του αγώνα Ηλυσιακός- Ολυμπιακός. Τα ζευγάρια που θα προκύψουν θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελικό, σε μονές αναμετρήσεις.
Ο ΠΑΟΚ άρχισε καλύτερα το παιχνίδι παίρνοντας από το ξεκίνημα διαφορά +7 πόντων (13-6 στο 6'), όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν άμεσα την αντίδραση και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο υπολειπόμενοι έναν πόντο.
Το παιχνίδι έδειχνε πως θα είναι ντέρμπι και έτσι εξελίχθηκε. Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες λύσεις κοντά στο καλάθι, ωστόσο είχε και προβλήματα με την περιφερειακή γραμμή του Άρη. Οι Μποχωρίδης, Αθηναίου και Γκίκας στάθηκαν πολύ καλά ενώ ο Πελεκάνος έδειξε πως θα είναι ο φυσικός ηγέτης του φετινού Άρη. Από την άλλη ο Τσαϊρέλης κέρδισε αρκετές μάχες, ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν ο μοναδικός που επί της ουσίας διασώθηκε.





Ο Άρης πήγε το παιχνίδι στο δικό του ρυθμό, είχε λύσεις απέναντι στη ζώνη και στο 37' έπειτα από τρίποντα των Μποχωρίδη και Πελεκάνου το σκορ έγινε 51-58.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αφού είτε έπεφταν σε λάθη, είτε αστοχούσαν.
Τέσσερις πόντοι και ένα στοπ στον αιφνιδιασμό έδειξαν να ξαναβάζουν τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι (58-63) όμως οι «ασπρόμαυροι» δε μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα δύο διαδοχικά άστοχα τρίποντα του Άρη, καθώς ο Τσόχλας έκανε λάθος πάσα και στην εξέλιξη της φάσης ο Αθηναίου στα 40'' με βολές έκανε το 58-64.
Εκεί το παιχνίδι διεκόπη λόγω της ρίψης των αντικειμένων και όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο παρκέ όλα έδειχναν πως είχαν κριθεί, όπως και έγινε με το τελικό 71-63.
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 32-34, 47-50, 63-71
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 5, Κούπερ 7, Κασελάκης 5 (1), Τσαϊρέλης 11 (1), Μπόγρης 7, Μαργαρίτης 23, Τσόχλας 2, Χαραλαμπίδης 3 (1), Δέδας, Βουτσίτσεβιτς, Λιάπης.
Άρης (Αγγέλου): Μποχωρίδης 15 (1), Πελεκάνος 16 (2), Αθηναίου 17, Βεζένκοφ 2, Χαρίσης 4, Γκίκας 2, Τσακαλέρης 5, Ασημακόπουλος 5 (1), Μούρτος 3, Πουλιανίτης 2

πηγή: sentragoal.gr

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα επεισόδια:


 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!