"Τα ψέματα τελείωσαν κ Σαραμάντο" του Ηλία Μήτου της δημοτικής παράταξης "Πολιτεία με Όραμα"


ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ κ. ΣΑΡΑΜΑΝΤΟ

Οι περιορισμένοι πόροι του δήμου, που δεν έχει να κάνει με την κρίση, αλλά με την αδιαφορία της σημερινής διοίκησης να εκμεταλλευτεί ευρωπαϊκά προγράμματα και όχι μόνο, όπως γίνεται σε άλλους δήμους, σπαταλώντας τους δίχως το αποτέλεσμα που θα ήθελαν οι δημότες, γιατί ίσως ο μοναδικός και πρωταρχικός στόχος τους είναι να εξυπηρετηθούν οι δικοί τους άνθρωποι.
Δεν θέλουν να ξεφύγουν από παλιές νοοτροπίες και εξακολουθούν να έχουν σαν μοντέλο ένα ξεπερασμένο τρόπο διοίκησης, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται συνέχεια επικίνδυνη, όπως επικίνδυνη ήταν και η αδιαφορία τους στο Λύκειο του Δρυμού, που παρολίγον να θρηνήσουμε θύματα. Και ενώ το πρόβλημα στην οροφή του σχολείου ήταν από περασμένη σχολική περίοδο, αυτό έμεινε στις υποσχέσεις, έχοντας σαν αποτέλεσμα την πτώση μεγάλων κομματιών από σοβάδες.
Τρία χρόνια διοίκησης και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικά καθημερινά προβλήματα. Σχολεία χωρίς ασφάλεια, παραμελημένα πάρκα που ορισμένα κοντεύουν να γίνουν σκουπιδότοποι, κλειστά γυμναστήρια επικίνδυνα για τους αθλούμενους, προβλήματα στην καθαριότητα, μπαλωμένοι δρόμοι και λακούβες.
Το Ωραιόκαστρο, η Μυγδονία και η Καλλιθέα χρειάζονται μια διοίκηση που θα το πιστέψει και θα το τολμήσει. Δεν θέλουμε να βλέπουμε φοβισμένα ανθρωπάκια που το βάζουν στα πόδια μόλις αντικρύσουν τα δύσκολα. Νομίζουν ότι μπορούν να σωθούν, ενώ ο δήμος βουλειάζει. Ας καταλάβουν λοιπόν ότι η νέα εποχή απαιτεί νέες ιδέες, φρέσκα μυαλά, καθαρές λογικές. Τα ψέματα τελείωσαν κ. Σαραμάντο.

ΗΛΙΑΣ ΜΗΤΟΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!