Στιγμιότυπα απο την ημερίδα για την διαθεσιμότηταπου διοργανώθηκε απο την Ένωση για την Προάσπιση των Κοινωνικών Δικαιωμάτων [video]

Βίντεο από την ημερίδα για τη διαθεσιμότητα: Ομιλίες του καθηγητή Απ. Παπακωνσταντίνου, του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, & παρέμβαση του προέδρου του Παγκρητίου ΣΔΑ 

Χθες, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, στο ξενοδοχείο NOVOTEL στην Αθήνα, διοργανώθηκε από την Ένωση για την Προάσπιση των Κοινωνικών Δικαιωμάτων ημερίδα με θέμα: "Διαθεσιμότητα - Κινητικότητα, Οργανωτικός Ανασχεδιασμός ή Συρρίκνωση του Δημοσίου Τομέα υπό το κράτος του Μνημονίου;"

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν ο διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου, Απόστολος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στις νομικές προεκτάσεις της διαθεσιμότητας και στον τρόπο δικαστικής αντιμετώπισης της συγκεκριμένης άδικης, παράνομης και καταχρηστικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τρεις κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων και έπονται και άλλες. Προσέξτε και το σχόλιο του κ. καθηγητή για τις αποδοχές διαθεσιμότητας.

 


Η ομιλία του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλου. Δείτε τι λέει για δημοτικούς αστυνομικούς και σχολικούς φύλακες, αλλά και την έκθεση της Moody's για το Δήμο Αθηναίων. Ο πρόεδρος καταλήγει στο εύστοχο συμπέρασμα ότι εκτός από τη νομική παρέμβαση χρειάζεται και η συνδικαλιστική παρέμβαση (για την αντιμετώπιση των διαθεσιμοτήτων).


Η έξοχη παρέμβαση του προέδρου του Παγκρήτιου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών, Νίκου Βαβουράκη (βιντεοσκόπηση: Ζαχαρίας Δραμουντάνης).
Πηγή ekeda
            

           


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!