ΠΑΟΚ - ΜΑΚΑΜΠΙ : όλα για τη νίκη σήμερα που θα κλειδώσει την πρόκριση


Την πολυπόθητη νίκη κυνηγάει ο ΠΑΟΚ απόψε στις 20:00, για να κλειδώσει την υπόθεση πρόκριση και να αποκτήσει προβάδισμα και για την 1η θέση του ομίλου.

Σε ρυθμούς Μακάμπι κινούνται πλέον όλοι στον ΠΑΟΚ, καθώς από χθες ήρθαν οι εκπρόσωποι της ΟΥΕΦΑ, ενώ ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των δύο ομάδων. 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από το μεσημέρι της Τρίτης (22/10) οι άνθρωποι της UEFA προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ετοιμασίες για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μακάμπι Χάιφα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Χουμπ Στέφενς θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας στις 15:30 , ενώ η προπόνηση του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 17:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, Αρικ Μπενάντο είναι προγραμματισμένη στις 20:00 στην Τούμπα και στις 20:30 θα ακολουθήσει η προπόνηση της ισραηλινής ομάδας που, επίσης, θα είναι ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά.
Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 στις 20:00.




Σαλπιγγίδης: «Πρόκριση, εάν γίνεται και πρώτοι»

Σαν ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης χαρακτήρισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης την πιθανότητα νίκης του ΠΑΟΚ επί της Μακάμπι στην Τούμπα την Πέμπτη (24/10) για τη φάση των Europa League. Ο διεθνής επιθετικός εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι η Μακάμπι μπορεί να γίνει επικίνδυνη εάν ο ΠΑΟΚ δεν παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!