Εκπτωτική κάρτα θεάτρου για παραστάσεις του ΚΘΒΕ από το δήμο Παύλου Μελά

Μειωμένα εισιτήρια εώς και 35% σε όλες τις παραγωγές του ΚΘΒΕ προσφέρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο δήμος Παύλου Μελά στους κατοίκους του σε συνεργασία και με το Κρατικό Θέατρο.
Δικαιούχοι είναι όσοι κάτοικοι του Δήμου εκδώσουν την εκπτωτική κάρτα πολιτισμού «Πάμε Θέατρο». Οι κάτοχοι της εκπτωτικής κάρτας θα έχουν χρέωση 10 €, έναντι 15 € του κανονικού εισιτηρίου για το σύνολο των θεατρικών παραγωγών του ΚΘΒΕ, ενώ στην Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ, θα ισχύει χρέωση 7€ έναντι 10 € του κανονικού εισιτηρίου.
Για τις ειδικές παραστάσεις, οι οποίες προσφέρονται με μειωμένο εισιτήριο (λαϊκές παραστάσεις, Πέμπτη στο ΚΘΒΕ, κλπ) δεν θα ισχύει επιπλέον έκπτωση.
Σκοπός της δημοτικής αρχής είναι να εδραιωθεί μια μακροπρόθεσμη σχέση του ΚΘΒΕ με τους θεατές και το Δήμο, καθώς και να υπάρξει η δυνατότητα εισόδου στις παραστάσεις με ιδιαίτερα προσιτές τιμές και επιπλέον προνόμια.
«Πριν από τρία χρόνια εγκαινιάσαμε την εκπτωτική κάρτα «Πάμε Θέατρο» και η ανταπόκριση από την πρώτη στιγμή ήταν μεγάλη» δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος και συνέχισε: «Ιδιαίτερα σήμερα που τα πράγματα, οικονομικά, έχουν σφίξει πολύ προσπαθούμε να σταθούμε δίπλα στους θεατρόφιλους στηρίζοντας ταυτόχρονα και τον κεντρικό εκφραστή της θεατρικής πραγματικότητας στη Βόρεια Ελλάδα, το ΚΘΒΕ. Επενδύουμε στην δημιουργία ενός σταθερού κύκλου φίλων και υποστηρικτών του ΚΘΒΕ, με ουσιαστική συμμετοχή στη μελλοντική του πορεία» κατέληξε.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!