Εκπαιδευτικός και facebook : Η ανάρτηση για την αξία του εκπαιδευτικού έργου που συγκινεί και έχει κάνει θραύση στο Ίντερνετ!


Μία φώτο συνοδευόμενη από εκπληκτικά σχόλια  για τον εκπαιδευτικό - δάσκαλο των παιδιών μας και τι δεν πρέπει να ξεχνάμε για αυτόν.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση στο facebook έχει 5500 like και 120.000 περίπου κοινοποιήσεις!

Μεταφράζουμε στα ελληνικά :

Ένας δάσκαλος σήμερα, κάπου στη γειτονιά σου μελετά και προετοιμάζει τα μαθήματα για να διδάξει στα παιδιά σου, ενώ εσύ βλέπεις τηλεόραση.
Κατά τη διάρκεια που εσύ διαβάζεις αυτό το κείμενο, οι δάσκαλοι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους και συχνά ξοδεύοντας και τα λεφτά τους για του παιδιού σου την ανάγνωση και τη γραφή, την ευημερία του και το μέλλον του.
Αναδημοσίευσε το αν είσαι δάσκαλος ή αγαπάς ένα δάσκαλο ή εκτιμάς τους δασκάλους.


Σχόλιο avatonpress.gr

Ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη για πιθανά λάθη στη μετάφραση. 
Το παραπάνω μήνυμα είναι ένα μήνυμα αλληλεγγύης που πρέπει να έχει η μία κοινωνική ή επαγγελματική ομάδα στην άλλη και να μην ξεχνάμε τι μπορεί να προσφέρει η κάθε μία. Άλλη δουλειά εκτελεί ο υδραυλικός, άλλη ο χτίστης, άλλη ο οδηγός νταλίκας, άλλη ο εκπαιδευτικός, άλλη ο γιατρός κλπ. Η κάθε μία έχει τις ιδιαιτερότητές της και είναι κάπου χρήσιμη! Για αυτό πρέπει να έχουν σαν οδηγό τον αλληλοσεβασμό που σαν λαό μας έκαναν να το ξεχάσουμε! 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!