Ημερίδα απο των σύλλογο εθελοντών "ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ" του ξενώνα ΑΡΣΙΣ για την “παιδική εργασία - κακοποίηση”

Ο σύλλογος εθελοντών και φίλων του ξενώνα ΑΡΣΙΣ Ωραιοκάστρου  «ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ»,  διοργάνωσε για πρώτη φορά εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με θέμα «Παιδική εργασία – Κακοποίηση» χθές το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου «Παύλος Μελάς» (ΚΑΠΗ), στο Παλαιόκαστρο.

Το θέμα ανέπτυξαν  η κα. Αλεξάνδρα Μάτου - Κοινωνική Ερευνήτρια του Κέντρου Υποστήριξης Νέων ΆΡΣΙΣ, η κα. Μαριάννα Κολοβού – Κοινωνική Λειτουργός του ξενώνα προσωρινής φιλοξενίας παιδιών & εφήβων σε κίνδυνο «Το σπίτι της ΑΡΣΙΣ» και η κυρία Κατερίνα Κασάμπαλη Ψυχολόγος του ιδίου ξενώνα. Την ομιλία συντόνισε η Έλσα Αγοραστού- Δημοσιογράφος παρουσιάστρια του ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.


Όπως αναφέρει και στο κάλεσμα που απηύθυνε ο σύλλογος στους πολίτες του Ωραιοκάστρου και όχι μόνο  "Με κίνητρο πάντα την αγάπη μας για τα παιδιά που μάχονται καθημερινά στον άνισο  αγώνα για τη ζωή,  σας περιμένουμε κοντά μας για να μας δώσετε δύναμη, έμπνευση και κουράγιο να συνεχίσουμε να αποτελούμε την αγκαλιά που θα τα ζεστάνει, τη φωνή που θα τα παρηγορήσει, τον άνθρωπο που θα δώσει το χέρι του για να βοηθήσει!!!" 
Η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη γεγονός που ανέφερε στην ομιλία της η πρόεδρος του συλλόγου Ελισάβετ Κορζιώτη αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει η προσπάθεια των μελών του συλλόγου να μην υπάρξει "Κανένα παιδί στο δρόμο".
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και ένα βίντεο που δημιούργησαν ο σύλλογος εθελοντών "ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ" και που μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!