Νεάπολη - Συκιές: ¨Γιγάντιος ΣΜΑ Ευκαρπίας και διαχείριση απορριμμάτων”, εκδήλωση της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης



Από τις 29 Ιουλίου έχουν εγκατασταθεί αστυνομικές δυνάμεις όλο το 24ωρο στο χώρο πέριξ του ΣΜΑ Ευκαρπίας, εμποδίζοντας πλέον του κατοίκους και το δίκτυο 50 κατά του ΣΜΑ, να σταματήσουν τις εργασίες.
Ο αγώνας των κατοίκων της δυτικής Θεσσαλονίκης κατά του ΣΜΑ Ευκαρπίας, φαίνεται ότι ξανά συντάσσεται από τις πληροφορίες που έχουμε και θα δημοσιεύσουμε στο άμεσο μέλλον.
Ήδη το δίκτυο 50 ετοιμάζει κάποιες εκδηλώσεις, που θα ανακοινωθούν άμεσα. 

Απλά σαν σχόλιο του avatonpress.gr , θα αναφέρουμε ότι μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, για ποιο λόγο ακόμη ο δήμος Παύλου Μελά δεν έχει κάνει πράξη την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του (Αύγουστος 2013) για αποχώρηση από το σύνδεσμο ΟΤΑ - ΦΟΔΣΑ σε περίπτωση που δεν αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις και δεν γίνει ειδική συνεδρίαση στο ΦΟΔΣΑ με θέμα το ΣΜΑ Ευκαρπίας... ΤΙ περιμένουν; ΓΙΑΤΙ σιωπούν; 


Εν τω μεταξύ, η κίνηση Αυτόνομη Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση στο δήμο Νεάπολης - Συκεών διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, στις 7.00 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών "Αντώνης Σαμαράκης", Οδ. Φωκά 46, Θεσσαλονίκη με θέμα: “Αλήθειες και ψέματα για την κατασκευή του γιγάντιου ΣΜΑ και τη διαχείριση των απορριμμάτων”.

Ομιλητές:

- Κώστας Νικολάου, Δρ. Χημικός Περιβαλλοντολόγος (Πρωτοβουλία για την Κοινωνική Διαχείριση των Απορριμμάτων)
- Εκπρόσωπος Δικτύου 50 Συλλόγων και Φορέων κατά της Κατασκευής και Χωροθέτησης του ΣΜΑ Ευκαρπίας.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!