Απίστευτη Είδηση: Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση - τα παρατάει η τρόικα! ¨Εμείς θα σας σώσουμε¨..... Κίνηση 58 στο θέατρο Ακροπόλ, προλάβετε [σατυρικόν]


Φίλος του avatonpress.gr, μας έστειλε αυτό το email που δείχνει μία άλλη οπτική γωνία της κίνησης (σατυρική), λαμβάνοντας υπόψη και τη συγκέντρωση της κίνησης 58, που έγινε τη Δευτέρα στο Ακροπόλ:


Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια αναμονή ήρθαν επιτέλους οι σωτήρες μας!
Η τρόικα τα παρατάει και φεύγει στο άκουσμα της είδησης!
Τόση κρίση, ταλαιπωρία, φτώχεια ...τέρμα πια. Υπάρχει λύση.
Έχει και όνομα, λέγεται  Κίνηση 58 και ξεκινάει τα σεμινάρια ενημέρωσης του κοινού στο θέατρο Ακροπόλ, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Τα εισιτήρια ήδη προπωλούνται. Υπάρχουν και θέσεις VIP, αν έχετε βλέψεις να ανακάμψετε ακόμη πιο γρήγορα.
Όλοι οι εκπαιδευτές, είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους, δημοφιλείς και έχουν να προσφέρουν πολλές, ποικίλες και νέες προτάσεις που θα σας αναγεννήσουν και θα φέρουν την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Ενδεικτικά μερικά ονόματα: Κ. Σημ...., Ε. Βενι...., Γ. Καμί..., Τ. Γιαννίτ..., Ν. Αλιβιζ....,  Π. Καψ..., Γ. ,  Ν. Χριστοδ...., Ν. Ανδρου....., Κ. Σκανδαλ...., Κ. Σπηλιό....,  Δημ. Λιτζέρης, Αντ. Λιάρ..., Π. Ρήγας, Σ. Κεδίκ....,  Άντζελα Γκερε..., Γ. Δρυς, Β. Κοντογιανν.....,  Α. Παπαδό....., ο Π. Κουκουλό..... και άλλοι πολλοί!
Προσοχή : Κάθε συνωνυμία με τα ονόματα είναι απολύτως συμπτωματική και η σκέψη αυτή μόνο κακοπροαίρετη είναι από τη μεριά σας.
Η εμπειρία τους στο χώρο, είναι ανεκτίμητη, αυτό δείχνουν και οι χιλιάδες θαυμαστές τους που τους ακολουθούν παντού πιστά. Οι γνωστοί ¨green guards¨ !

Για αυτό μη διστάζετε να τους ακολουθήσετε και στο TWITTER :  
Elate_pali_sas_perimenoume ,     @akomi_se_koroidevo

 και στο FACEBOOK :
kinisi_58^3+54-6=xaxaxa_ tin_patises

 και στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :
www.kinisi58sosialistiko_aristero_dexio_kentro_olatakommata_mperdeytika.grexit   (sorry .gr ήθελα να πω)

περιμένουμε και τη συνέχεια….. 

χαιρετίσματα από  black sheep.....


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!