Συγχαρητήρια του Ιωάννη Μοσχούλα για την επιτυχημένη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης "Μετεώρων Χριστούγεννα"

                                        Δευτέρα 23.12.2013, Θεσσαλονίκη

                                       Δελτίο Τύπου

Τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιτυχημένη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης «Μετεώρων Χριστούγεννα» που πραγματοποιήθηκε τις περασμένες ημέρες στην κεντρική πλατεία των Μετεώρων εξέφρασε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Έχεις Επιλογή» και υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά Ιωάννης Μοσχούλας.

«Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ελληνική οικογένεια, στα μέσα μιας οικονομικής, πολιτιστικής αλλά και ανθρωπιστικής κρίσης η σύμπραξη, η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η εθελοντική εργασία των συλλόγων των Μετεώρων του δήμου Παύλου Μελά για την από κοινού διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων είναι άξια συγχαρητηρίων. Η πολιτιστική παράδοση, η περιβαλλοντική εκπαίδευση, ο αθλητισμός και ο προσκοπισμός είναι έννοιες συνυφασμένες με τα ιδανικά που πρέπει να έχει η νεολαία μας» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Μοσχούλας.

Σημειώνεται πως τις εκδηλώσεις διοργάνωσαν από κοινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Ιωάννη Θεολόγου, η Ένωση Πολιτών Μετεώρων , η Σχολή χορού Sport & Dance, ο Α.Π.Σ Εθνικός Μετεώρων, οι Φίλοι του Δάσους, το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων και ο Α.Σ. TAE KWON DO Μετεώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή φωτογραφικό υλικό του κ. Μοσχούλα μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα της παράταξης στο www.exeis-epilogi.gr.

Επίσης όλες οι δραστηριότητες του υποψηφίου δημάρχου Ιωάννη Μοσχούλα βρίσκονται στο fan page της ομάδας στο Facebook.










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!